A vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a tojást.
A liszttel elkeverjük a sütőport és a sót, majd a vajas masszához keverjük.
Végül hozzákeverjük a csokipasztillát vagy az aprórá vágott csokoládét.
A masszából egymástól távol kis halmokat teszünk a sütőpapírral bélelt tepsibe.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük (ha a széle már szép aranyszínű, akkor jó, nem lesz kemény, puha marad, ahogy hűl, meg is szilárdul és ropogós lesz).
Én teáskanállal adagolom a tésztát. Távol kell tenni egymástól őket, mert szétterülnek. A sütőpapírról kiszedés után azonnal le kell szedni, mert megkeményedik, és utána nem jön le. Nagyon finom, ropogós süti, sokáig eláll jól záródó dobozban. - MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!