A sütemény elkészítése:
1. A hozzávalókat a mandula kivételével kézzel keverjük össze.
2. Olajjal kenjünk ki egy tepsit. Simítsuk bele a masszát.
3. Egy kés segítségével rajzoljunk bele rácsot (félig belemélyesztve a kést). Minden formába nyomjunk egy mandulát.
4. Tegyük 180 fokos sütőbe addig, amíg a teteje megbarnul, kb. 30 percre. Amíg a sütemény megsül, készítsük el a szirupot.
5. Ha a tészta megsült ,azonnal öntsük le a sziruppal.
Cukorszirup:
1. Tegyük a hozzávalókat egy edénybe és forraljuk össze. Addig kevergessük, amíg a cukor áttetsző lesz - tovább ne keverjük, mert a cukor kristályosodni fog.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre