Elkészítés: A túrót áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot, a citrom lereszelt héját, néhány csepp citromlevet, a vaníliás cukrot, a krémport, és csomómentesre keverjük. A Krémalapot kihabosítjuk, a túrókrémmel összedolgozzuk, amíg sima, laza krémet kapunk. Az őszibarackból néhányat félreteszünk, a többit feldaraboljuk, és a krémhez keverjük. A tortalapot három részre vágjuk, a lapokat megkenjük a krémmel, egymásra helyezzük, végül a maradék krémmel bevonjuk a torta tetejét és oldalát. Barackszeletekkel és tejszínhabbal díszítjük, a torta oldalát mandulaforgáccsal megszórjuk, közepét pedig reszelt csokoládéval hintjük meg.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre