Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az Auchan is döntött a karácsonyi boltzárról: mutatjuk, hol nem tudsz vásárolni

Újabb hazai, kiskereskedelmi áruházlánc döntött arról, hogy nyitva vagy pedig zárva lesz-e szenteste napján, azaz december 24-én.

A Lidl Magyarország pár héttel ezelőtt mindenkit meglepve bejelentette, hogy meghosszabbítják a karácsonyi boltzárat, és december 25-26. mellett szenteste napján, azaz december 24-én is zárva tartják mind a 200 üzletüket. A kezdeményezéshez azóta több másik vállalkozás, köztük a Rossmann és a Penny is csatlakozott, azonban az egyik nagy rivális, az Aldi nyitva tart majd.

Az Auchan is döntött a december 24-i nyitvatartásról

Az Auchan, akárcsak az Aldi, nem csatlakozott a Lidl által elindított kezdeményezéshez és nyitva tartanak majd december 24-én – derült ki a cég közleményéből.

"A vállalat amellett, hogy a lakosság érdekeit nézi, természetesen a munkatársaiét is maximálisan figyelembe veszi. A jogszabályban rögzített 14 óra helyett csak délig lesznek nyitva az áruházak, hogy a december 24-én dolgozó munkatársak is időben hazaérjenek szeretteikhez.

Az Auchan áruházak tehát december 24-én a szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat, hogy este mindenki meghitt hangulatban ünnepelhessen."

EZEK A BOLTOK BIZTOSAN ZÁRVA LESZNEK 2023. DECEMBER 24-ÉN

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

Friss