Alufóliában sült csirkemell kolbásszal

default user icon
1 4.4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 1 személyre:
  • fél csirkemell
  • 3 karika parasztkolbász
  • fél evőkanál ételízesítő
  • 2 vékony szelet szalonna

Elkészítés

    Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük. A vastagabb részén nyílást vágunk a húsba, és bedugjuk a kolbászkarikákat. A csirkemellet bedörzsöljük az ételízesítővel, betekerjük a szalonnaszeletekbe, és lazán alufóliába csomagoljuk.

    Elkészítés: Tüzet rakunk, majd amikor már csak parázslik, beletesszük az alufóliás batyukat, és kb. 30 perc alatt megsütjük. Kivesszük a parázsból, óvatosan kibontjuk, és kenyérrel, uborkával esetleg alufóliában sült burgonyával fogyasztjuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 10 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 310 kcal

Fotók: Kerekes
Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

szilágyi erzsébet 10 évvel ezelőtt
Nagyon fincsi!

Hasonló Receptek

Magazin