Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

A legfinomabb bográcsgulyás

default user icon

Hozzávalók

  • 3 szál fehérrépa
  • 6-7 szál sárgarépa
  • 8 szem krumpli (nagyobb)
  • 2 zsenge karalábé
  • 1/2 db zellergumó
  • 2 kg sertés comb
  • 3 fej vöröshagyma (nagyobb)
  • 3 ek zsír
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • 1 ek só
  • 1 mk őrölt bors
  • 1 mk őrölt köménymag
  • 2 mek őrölt pirospaprika
  • 2 ek csemege paprikakrém
  • 2 ek csemege gulyáskrém
  • 1 ek ételízesítő
  • 1 csokor friss petrezselyemlevél
  • 1/2 kg füstölt főtt sonka

Elkészítés

    1. A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, a fehér és a sárgarépát vékony karikára, a krumplit, a karalábét, és a zellert kisebb kockára vágjuk. A húst apróra vágjuk, és lecsepegtetjük.
    2. A vöröshagymát felkockázzuk, és a bográcsban zsíron üvegesre pároljuk, majd hozzányomjuk a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk rajta. Ízesítjük a fűszerekkel, felengedjük vízzel. Amikor felforrt a leves, hozzáadjuk a répát, zellert az apróra vágott petrezselymet, és a karalábét. Ha már majdnem megfőtt a hús és a zöldség, akkor mehet bele a krumpli és a felkockázott füstölt sonka. Ha már minden puha, a hús, és a zöldség is megfőtt, érdemes megkóstolni, és ha szükséges, utána ízesíteni. Ha kész, akkor óvatosan leemeljük a tűzről.

    12 SZUPER RECEPT BOGRÁCSOZÁSHOZ >>>

    15 MAGYAROS RECEPT, AMIT MINDANNYIAN SZERETÜNK - KLASSZIKUSAN VAGY ÉPP ÚJRAGONDOLVA! >>>

    ÍGY FŐZZ TÖKÉLETES GULYÁSLEVEST >>> 

Megjegyzés

Ha igazán finom gulyást szeretnénk,akkor szabad tűzön bográcsban is próbáljuk ki.

Galcsill
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin