Az élesztőt a meglangyosított tejbe morzsoljuk, meghintjük a cukorral, és hagyjuk felfutni a keveréket. Azután egy nagyobb tálba öntjük, hozzáadjuk a lisztet, a kefirt, a felvert tojást, valamint a sót, és robotgép gyúrópálcájával sima tésztává dolgozzuk. Folpakkal lefedve hűtőbe tesszük, és legalább 2 órán keresztül kelesztjük.
Lisztezett deszkán a tésztából golflabda nagyságú gombócokat formázunk, és vékony körré nyújtjuk őket.
A töltelékhez simára keverjük a sajtkrémet a felaprított zöldfűszerekkel. Ezt a tésztalapokra kanalazzuk, majd félbehajtjuk azokat, és a széleket összenyomkodjuk. Aranybarnára sütjük a lángosokat bő, forró olajban, végül mindet konyhai papírtörlőre szedjük, és lecsepegtetjük. Melegen tálaljuk.