Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Újra receptverseny!

Újra játszunk, természetesen főzve! Ismét receptversenyt hirdetünk, partnerünkkel a finom salátakeverékek készítőjével az Eisberggel!

Április 19. és május 20. között várjuk új fényképes receptjeiteket. A Mindmegette és az Eisberg zsűrije által legjobbnak választott pályázókra ezúttal is a már megszokott remek ajándékok várnak!

Fődíj: Páros belépő a Mindmegette - Eisberg gasztrokurzusra!

A 10 legfinomabb recept beküldőjét partnerével együtt meghívjuk egy közös főzőcskézésre 2012. június 9-re, ahol az  eisberg, a ChefParade főzőiskola és a Mindmegette csapata tippeket, trükköket és izgalmas fogásokat tanít a nyerteseknek! A helyszínen ráadásként még az eisberg 10 ajándékcsomagját is megkapják a nyertesek, amelyek hűtőtáskából, salátástálból, salátákból és salátaöntetekből, főzőkötényből és receptfüzetből állnak, kb. 10.000.-Ft értékben.

Pályázni mindenféle étellel lehet, az előételtől a desszertig, de szívesen látunk most könnyed salátákkal fogyasztható főételeket, önálló fogásként is helytálló, fantáziadús, ötletes salátákat is, de olyan desszertek is jöhetnek, amelyek egy friss, üde, gazdag salátát követhetnek édességként.


A receptek ötletessége mellett fontos szempont az elbírálásnál a pontos leírás, hogy bárki könnyen elkészíthesse, illetve a szép tálalás és a gusztusos, nagyfelbontású ételfotó, hiszen a képek az újságban is megjelennek majd.

A fotózáshoz sok segítséget találtok cikkünkben!

 

További nyeremények

• A legizgalmasabb saláta recept beküldője kilenc barátjával részt vehet egy különleges ChefParade Főzőbulin

• 5 beküldő 1 fő részére szóló ChefParade Csokoládéműhely kurzus részvételre jogosító ajándékutalványt kap

• 5 beküldő 5000 forint értékű ChefParade Szakácskönyvbolt ajándékutalványt nyer

Figyelem!

A versenyben azok a receptküldők vehetnek részt, akik saját maguk által készített ételfotót is küldenek a recepthez, valamint csatolnak portréképet is, és jelentkeznek a Mindmegette Recepttárban való megjelenésre!

A név és cím megadása azért fontos, hogy értesíteni tudjuk a pályázót a nyereményről, ezeket az információkat csak mi látjuk, harmadik személynek nem adjuk át!

Pályázz május 20-ig!

Hivatalos játékszabály >>>

Receptküldés >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss