Elkészítés: Először a tölteléket készítjük el, hogy az ízek összeérjenek. A túrót, a tejfölt, a porcukrot és a vaníliás cukrot egy kisebb tálba öntjük, villával összenyomjuk és összekeverjük, hogy krémes állagot kapjunk. A végén hozzáadjuk a müzlit, egyet-kettőt keverünk rajta, majd lefedve hűtőbe tesszük.
A palacsintatésztához a lisztet, a kristálycukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a tojást, az olajat, a citromhéjat és a szódát robotgéppel elkeverjük, közben folyamatosan hozzáadjuk a tejet. Ha már csomómentes, palacsintasütőben kisütjük a palacsintákat.
A palacsintákat megtöltjük, fogyasztás előtt porcukorral díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre