Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tejfölös babsaláta

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg fehér gyöngybab
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 pohár tejföl
  • ecet ízlés szerint
  • cukor ízlés szerint
  • őrölt feketebors
  • őrölt kömény
  • 2 babérlevél

Elkészítés

    Elkészítés: Az előzőleg beáztatott babot sóval, babérlevéllel, 1 fej kockára vágott vöröshagymával és 1 gerezd zúzott fokhagymával ízesített vízben feltesszük főni.

    Ezután feloldjuk kevés vízben az ecetet és a cukrot, ízesítjük őrölt borssal, őrölt köménnyel, 1 gerezd zúzott fokhagymával és 1 fej kockára vágott vöröshagymával.

    A megfőtt babot leszűrjük, kihűtjük, majd összekeverjük az ízesített cukros-ecetes lével. Végül óvatosan elkeverjük 1 pohár tejföllel. Körülbelül fél napig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin