Keress receptre vagy hozzávalóra

Sertésbordafilé vajbabbal és kecskesajttal

Hozzávalók

  • 50 dkg vajbab
  • tengeri só
  • 8 szelet sertésbordafilé
  • frissen őrölt bors
  • 4 ek olaj
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 10 dkg puha kecskesajt
  • 1 csokor bazsalikom
  • 2 ek olívaolaj

Elkészítés

    1. A megtisztított babot roppanósra főzzük forrásban lévő, sós vízben. Félreteszünk 0,5 dl főzővizet, majd leszűrjük és lecsepegtetjük a babot. 
    2. A megtisztított húst megsózzuk és megborsozzuk, majd meg mindkét oldalát megsütjük a felforrósított olajon. A visszamaradt olajban átforgatjuk a félbevágott paradicsomokat és a babot, majd hozzáadjuk a félretett főzőlevet, és felforraljuk.
    3. Levesszük a tűzről, rámorzsoljuk a kecskesajtot, és rátépkedjük a bazsalikom leveleit. Meglocsoljuk az olívaolajjal, és a hús mellé kínáljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin