Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sárgabarackos-fahéjas piskóta

MME MME
3/5
45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tojásokat egészben a krémesre, habosra verem a cukorral. Az olvasztott, de nem túl meleg margarint belecsorgatom, majd jöhet bele a sütőporos liszt, a csokoládékockák és a 2 kanál tejföl. Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe öntöm, tetejére teszem a barackokat, és 170 fokon sütöm. Ha már színesedik, majdnem jó. Ha már erős sárgásbarna, akkor túlsütöttük. Mikor kivettük a sütőből, enyhén fahéjas porcukorral gazdagon megszórjuk.

Megjegyzés

Fontos a sütés, ne szárítsuk ki, így finom, nem fullasztó süteményt kapunk. Inkább előbb, mint később vegyük ki a sütőből... - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss