Elkészítés: A kacsamell bőrét éles késsel bekockázzuk, sózzuk, friss borsot tekerünk rá, és nagyon forró serpenyőbe helyezzük a bőrös felével lefelé. Ropogós-pirosra sütjük pár perc alatt.
Akkor óvatosan megfordítjuk, és még 3 percet sütjük, majd forró sütőbe helyezzük a serpenyőt, és további 6-8 percig sütjük.
Mielőtt felszeleteljük pihentetjük pár percet.
A sárgabarackot kevés vajon megforrósítjuk, citromot csavarunk rá, sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk kevés mézzel. Pár perc alatt besűrítjük.
A felszeletelt kacsamellet a mézes sült sárgabarackkal és krumplipürével tálaltam.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre