Keress receptre vagy hozzávalóra

Ropogós csirkecomb rozmaringos krumplival

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 2 ek szójaszósz
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 ek almalé
  • A krumplihoz:
  • 60 dkg sárgahéjú burgonya
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 6 ek olívaolaj
  • 1 csipet só
  • 1/4 tk őrölt pirospaprika
  • 1/4 tk őrölt rozmaring

Elkészítés

    1.

    A combokat megtisztítjuk, majd bedörzsöljük a szójaszósz, az olívaolaj és az almalé keverékével. Tepsibe tesszük, melléöntünk egy kevés vizet, és 200 fokos sütőben ropogósra sütjük. Közben  a pecsenyelével locsolgatjuk.

    2.

    A burgonyát megmossuk, a héját tisztára dörzsöljük. Mindet nagyobb gerezdekre vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, majd az olajhoz keverjük egy kevés sóval, a paprikával és a rozmaringgal együtt.

    3.

    A tepsibe terítjük, és a forró grillsütőbe toljuk. Szép pirosra sütjük, közben néhányszor megforgatjuk. 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin