Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Róbert mártás

5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 dl barnamártás
  • 20 dkg csemegeuborka
  • 1 citrom szűrt leve
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál mustár
  • 1 púpozott evőkanál cukor
  • 3 dl rizling
  • őrölt feketebors

Elkészítés

    Elkészítés: Az apróra vágott hagymát kedves kis fazekunkban a borral és a citromlével beforraljuk, míg levét majdnem elfövi (redukciót készítünk). A kész redukciót a forrásban levő barnamártásba szűrjük. Hozzáadjuk a meghámozott és apró kockákra vágott csemegeuborkát, kristálycukorral, mustárral, borssal ízesítjük, és jól kiforraljuk.

    Sertésbordához, szűzérmékhez adjuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin