Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brutális sérülés: szerencsére nem kell műteni Rácz Jenőt

default user icon
MME
Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a sztárséf vasárnap este Molnár Áron ellen lépett a ringbe a Sztárbox szuperdöntőjében. A közönség csak utólag értesült róla, hogy Rácz Jenő komoly sérülést szenvedett, még a pihenése is veszélybe került.

Csütörtök éjszaka az Instagramon számolt be Rácz Jenő arról, hogy pontosan történt vele a vasárnapi mérkőzésen. „Most jöttem ki nemrég a kórházból…" – kezdte a posztját. – „Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem… Részt vettem egy MR, CT, szemészeti és fül-orr-gége vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké…”

A séf úgy érzi, a meccs napja nem volt élete legszerencsésebb napja, mert már az első ütés eldöntötte a dolgok kimenetelét, hiszen a jobb oldali szemével pár másodpercig nem is látott. „Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment…” – írta. Rácz Jenő azt is tisztázta, hogy nem hibás vagy felelős senki a baleset miatt, ilyen sport a boksz. Ma pedig megnyugtatott minden érte aggódót, hogy nem kell műteni: „Nemrég jöttem ki az utolsó vizsgálatomról, ahol szerencsére azt a hírt kaptam, hogy nincs szükség műtétre…” – szól a bejegyzés első mondata. Az orvosok szerint a törés vékony csonton történt, így 2-3 héten belül összeforr, a duzzanat pedig elmúlik, így szabad utat kapott, hogy elutazhasson a családjával pihenni. 


(Nyitókép: Mediaworks fotóarchívum)

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss