Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácz Jenő lefogyott 12 kilót, az arcán is látszik a döbbenetes változás

default user icon
MME
A sztárséf egyszer már megszabadult a fölös kilóktól. Rácz Jenő most ismét fogyókúrázni kezdett, és alig pár hónap alatt meg is lett az eredménye a kitartásának.

Rácz Jenő két évvel ezelőtt, az esküvője előtt kezdett diétázni és a korábbinál is rendszeresebben sportolni. Az esküvőt követően nagyot fordult vele a világ, ugyanis megszületett kislánya, Kamilla, látszólag sikeres és boldog az élete, ám nemrég arról vallott, hogy őt sem kerülte el a sokakat érintő kiégés.

Két évvel a nagy fogyása után most ismét elhatározta, hogy változtat az életmódján, még jobban odafigyel arra, mit és miből mennyit eszik, valamint aktívabban fog sportolni. Rácz Jenő még a nyaralásán sem feledkezett meg a kötelező edzésekről és májusban nagy boldogan be is számolt arról, hogy négy hét alatt ledobott 7 kilót. Akkor azt írta az Instagram-történetében, hogy további öt kilótól szeretne még megszabadulni.

 

Közel három hónappal később pedig végre azt mutatta a mérleg, amire Rácz Jenő vágyott. A séf ugyanis július végére elérte, hogy leadjon 12 kilót. A fogyás pedig látványos, ugyanis Rácz Jenő arca is megváltozott.

Borítókép: RTL

Ezek is érdekelhetnek

Friss