Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

Hozzávalók

  • 1 szál póréhagyma
  • ét olaj
  • 1 kg csirkemellfilé
  • 5 dl főzőtejszín
  • 4-5 ek mustár
  • bors
  • petrezselyemzöld

Elkészítés

    1. A karikára felvágott póréhagymát egy kevés olajon megdinszteljük.
    2. A csirkemellet felszeleteljük, besózzuk és a megdinsztelt póréhagymához adjuk. Kevergetve addig főzzük, míg elfő a leve, utána a hús mindkét oldalát kicsit megpirítjuk.
    3. A tejszínbe belekeverjük a mustárt, a sót és az őrölt borsot, majd ráöntjük a csirkemellre. Végül megszórjuk az apróra felvágott petrezselyemzölddel. Pár perc alatt összefőzzük, és tálaljuk.

    A legjobb mustáros receptek >>>  

    Még több recept csirkemellből >>> 

    Póréhagymás finomságok >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin