Elkészítés: A 6 tojásból, 6 evőkanál cukorból és 6 evőkanál lisztből kerek piskótalapot sütünk. Miután kihűlt, kettőbe vágjuk, az így kapott lapokat az ananászkonzerv levével meglocsoljuk.
A pudingport 3 evőkanál cukorral és 3 dl tejjel előírás szerint elkészítjük, miután kihűlt, a felvert tejszínnel összevegyítjük. 5-6 szép ananászkarikát és 2-3 evőkanál tejszínhabot félreteszünk a díszítéshez, majd a többi ananászt apró darabokra vágva a krémbe keverjük.
A tortát megtöltjük és bevonjuk a krémmel, tetejét a félretett tejszínhabbal és ananászkarikákkal díszítjük. Tetszés szerint körberakhatjuk félbevágott babapiskótával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre