Öreg lebbencs

Hozzávalók

  • 50 dkg nagykocka tészta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 2 darab paradicsom
  • 20 dkg füstölt kolbász
  • 1 l víz

Elkészítés

    1. A füstölt szalonnát kis kockákra vágjuk és megpirítjuk.
    2. Azután hozzáadjuk a vékonyra szeletelt hagymát és üvegesre pirítjuk.
    3. A paradicsomot és a kolbászt feldaraboljuk és hozzáadjuk a hagymához, vízzel felöntjük és felforraljuk.
    4. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és sütőben addig pirítjuk, ameddig a tészta „felhólyagosodik”.

    5. A megpirult tésztát hozzáadjuk a felforralt alaphoz és készre főzzük.

Megjegyzés

Gyors hétköznapi vacsora

Nemes-Pádár Csilla
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Magazin