Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Olajbogyós-zöldbabos krumplisaláta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 25 dkg zsenge zöldbab (fagyasztott is jó)
  • 50 dkg újkrumpli
  • 4 tojás
  • 1 marék olívabogyó
  • 4 paradicsom
  • 1 fejes saláta
  • 3 evőkanál balzsamecet
  • 3 evőkanál olíva olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A krumplit megmossuk, forró sós vízben 15 perc alatt megfőzzük. A zöldbabot ugyanebben a vízben 5 percig főzzük. Leszűrjük, hidegre tesszük. Keményre főzzük a tojást, meghámozzuk, félbevágjuk. A paradicsomot és a krumplit fölszeleteljük, a salátát darabokra tépjük.

    Elkészítjük az öntetet az ecetből, olajból, sózzuk, borsozzuk. A zöldségekre öntjük, hozzákeverjük az olívabogyot és a tojást is, majd tálaljuk.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viktória, stylist: Matis Edit Dodi

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin