Elkészítés: A hozzávalókat pontosan kimérjük és előkészítjük. A sütőformát kivajazzuk.
A tésztához a liszten kívül minden hozzávalót összekeverünk és utána a lisztet is hozzákeverjük. A tésztát fóliába tesszük és egy fél órára a hűtőbe rakjuk. A sütőformá kb. 3 mm magasan kibéleljük.
A krémhez a banánt, a cukrot, a lágy vajat és a fűszereket habosra keverjük. Utána lassanként a tojást hozzákeverjük. A lisztet, a mogyorót, a kakaót, a sütőport és a mazsolát összekeverjük, és lassanként a tésztához keverjük. A krémet a formába öntjük. Egy süteményeslapáttal meghúzzuk a forma szélének magasságában, így egyenletesen jön fel és a szélén nem lesz alacsonyabb, mint a közepén. 190 fokon kb. 45 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, utána kivesszük a formából.
A csokoládét felolvasztjuk és a tetejére öntjük. Fehér csokoládéval mintát rajzolhatunk bele.