Keress receptre vagy hozzávalóra

Mogyorókrémes tallérok

Hozzávalók

  • 8 dkg puha vaj
  • 6 dkg porcukor
  • 2 db tojássárgája
  • 8 dkg liszt
  • 1 ek kakaópor
  • 2 ek kukoricaliszt
  • mogyorókrém

Elkészítés

    1.

    A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját. Fokozatosan beledolgozzuk a lisztet, a kakaóport és a kukoricalisztet.

    2.

    A tésztát habzsákba töltjük, és sütőpapírral kibélelt tepsire nyomunk belőle 2-2,5 cm átmérőjű halmokat, egymástól 3-4 cm távolságra.

    3.

    180 fokos sütőbe tesszük és 8-10 percig sütjük. Ha a korongok kihűltek, óvatosan leszedjük a sütőpapírról, és kettesével összeragasztjuk őket mogyorókrémmel.

    SÁRGABARACKOS TALLÉROK >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Magazin