Elkészítés: A chilit apróra vágjuk. A mézet elkeverjük a mustárral. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk durvára őrölt borssal, az apróra vágott chilivel, és megkenjük a mézes-mustáros páccal. A húst 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
A csíkokra vágott zöldségeket egy serpenyőben kevés olajon hirtelen nagy lángon átpirítjuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, majd félretesszük.
A hússzeleteket pár csepp olajon vagy grillen átsütjük, és a sült zöldségekkel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre