Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mentolos forró csoki

Hozzávalók

  • 0,6 dl tejszín
  • 10 dkg mentolos töltött csokoládé
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 3,5 dl tej
  • 4 cl mentalikőr
  • mentalevél (a díszítéshez)

Elkészítés

    1.

    A tejszínt felmelegítjük, majd fémtálba öntjük. Félreteszünk a mentolos, töltött csokoládéból 4 kockát. A többit feldaraboljuk az étcsokoládéval együtt, a meleg tejszínbe szórjuk, és gőz fölött megolvasztjuk.

    2.

    A tejet felmelegítjük. Összekeverjük az olvasztott csokoládés tejszínnel és mentalikőrrel, majd 4 előmelegített csészébe töltjük, végül a félretett csokoládéval és mentalevéllel tetszés szerint díszítjük.

    FEHÉR FORRÓ CSOKI>>> 

    FORRÓ CSOKI PILLECUKORRAL>>> 

    CITROMOS GYÖMBÉRES FORRÓ ITAL>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin