A spagettit darabokra törjük, enyhén sós vízben kifőzzük. Vízzel leöblítjük, majd egy nagyobb tálba tesszük.
A tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgákat a cukrokkal fehéredésig keverjük, majd hozzákeverjük az áttört túrót.
Krémesre keverjük, hozzáadjuk a tejet, majd végül a keményre felvert tojáshabot, és könnyed mozdulatokkal hozzákeverjük.
A keveréket a spagettire öntötjük, összekeverjük, majd a 20x30 cm-es, magas falú, vajjal kikent és zsemlemórzsával megszórt tepsibe öntjük. Megszórjuk meggyel, és 200 fokon 35-40 perc alatt készre sütjük.
Sütés közben alufóliával betakarjuk, hogy a teteje meg ne égjen. A tepsiben hűlni hagyjuk, langyosan szeletelhetjük. Enyhén porcukorral megszórva kínáljuk.