A húst kiklopfoljuk, megsózzuk. A megtisztított fokhagymát apróra vágjuk. A húst a fokhagyma felével együtt a tejbe áztatjuk. Egy órát állni hagyjuk, de ez lehet akár egy egész éjszaka is.
A sajtot lereszeljük. A burgonyát megtisztítjuk, és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.
A húst lecsepegtetjük, majd a tejből a tojással, némi borssal, a reszelt burgonyával és a liszttel sűrű masszát keverünk. (Annyi lisztet tegyünk bele, hogy egy sűrűbb palacsintatészta-állagot kapjunk.) A húst beleforgatjuk egy kevés lisztbe, majd a masszába, és forró, bő olajban kisütjük.
A tejfölt elkeverjük a maradék apróra vágott fokhagymával és egy kis sóval. Tálalásnál a fokhagymás tejfölből a húsra teszünk, majd reszelt sajtot szórunk rá.