Elkészítés: A lisztet, porcukrot, sütőport összekevered, és kb. a felét egy NAGYON kivajazott tepsibe öntöd. (Én sütőpapírt tettem bele, és azt vajaztam ki, mert különben beleragad ez az egész lisztes cucc.) A túrót a gyümölccsel, a vaníliás cukorral, citromhéjjal összekevered, és ráöntöd a tepsiben lévő lisztes keverékre. A tetejére öntöd a maradék lisztes-porcukros keveréket. A tejet, a tejfölt és a tojást összekevered, majd ezzel megöntözöd az egészet. Előmelegített sütőbe teszed, és addig sütöd, amíg szép világosbarna lesz a teteje.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre