Elkészítés: A húst kisebb darabokra vágjuk, és olajban megpirítjuk, hogy minden oldala fehér színt kapjon, majd egy tálba szedjük.
Az apróra vágott hagymát kevés olajban
megpároljuk, majd beletesszük a paradicsomot, a paprikát, végül az elősütött húst. 1 dl vízben feloldjuk a leveskockákat, hozzáadjuk a gulyáskrémet, a ketchupot és az ételízesítőt, majd ráöntjük a húsra. Fedő nélkül felforraljuk, majd takarék lángon kb. 1 órát főzzük.
A tarhonyát olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd felöntjük hideg vízzel, hogy 2-3 ujjnyira ellepje. Ételízesítővel megszórjuk, és lassú tűzön, néha megkeverve puhára pároljuk.
A lecsós pulykamellet a tarhonyával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre