Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Lasagnekoskárkák egyszerűen

default user icon

Hozzávalók

  • 6 db spenótos lasagnelap
  • 1 fej hagyma
  • 2 fej fokhagyma
  • 20 dkg túró
  • 10 dkg bébipenót
  • 45 dkg paradicsomkonzerv
  • 10 dkg reszelt sajt
  • bors

Elkészítés

    1. Az apróra vágott fokhagymát kevés olívaolajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a bébispenótot és kissé megfonnyasztjuk.
    2. Ezután hozzáadjuk a túrót,simára keverjük a spenóttal, majd hozzáöntjük a paradicsomkonzervet is. Az egésztet összekeverjük, majd sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük. 
    3. A spenótos lasagnelapokat sós-olívaolajos vízben megfőzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint, majd egy vágódeszkára szedjük őket, és keresztben félbevégjuk a lapokat. 
    4. Egy muffinforma mélyedéseit kibéleljük a lapokkal, megtöltjük a paradicsomos-túrós szósszal, a tetejüket megszórjuk reszelt sajttal, majd 220 fokon 5-6 percig sütjük őket. 

    A recepthez tartózó videót itt találod >>>  

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin