Éledő természet, ragyogó napsütés, madárcsicsergés – kétségkívül beköszöntött végre a várva várt tavasz! Ezzel együtt megjelentek a piacok standjain a színes-szagos alapanyagok, amelyek felhasználásával ízletesebbé, egészségesebbé, színpompásabbá tehetjük a fogásainkat, köztük sokunk kedvenceit, a tésztákat is, amiket könnyen és gyorsan az asztalra vagy a pikniktakaróra varázsolhatunk. Most következő receptjeink között akad húsos és húsmentes, egyszerű és különleges, színes és még színesebb. Jó szemezgetést kívánunk!
ZÖLD ISTENNŐ TÉSZTA>>>
GARNÉLÁS TÉSZTA>>>
CUKKINIS TÉSZTASALÁTA JOGHURTOS ÖNTETTEL>>>
SÜLT FETÁS TÉSZTA>>>
CSIRKÉS-PARADICSOMOS TÉSZTA ZÖLDBORSÓVAL>>>
THAI GARNÉLÁS RIZSTÉSZTA>>>
CSIRKÉS-FETÁS TÉSZTASALÁTA>>>
PROVENCE-I TÉSZTA>>>
PARADICSOMOS-RICOTTÁS TÉSZTA – 5 HOZZÁVALÓBÓL>>>
TÉSZTASALÁTA SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL>>>