Elkészítés: A kekszet elkeverjük a többi száraz hozzávalóval, hozzáadjuk a kávét, kb. 1 dl tejet, az aromát, és elkezdjük összeállítani a tésztát. Jól nyújthatónak kell lennie, szóval valószínűleg felveszi azt a 1,5 deci tejet. Aki szereti, a tej egy részét helyettesítheti lekvárral is. Ha megvan, veszünk egy kb. 50 cm hosszú fóliadarabot, szépen kiterítjük, és azon kinyújtjuk a tésztát, szép egyenletesen.
A töltelékhez a puha vajat kikeverjük a cukrokkal, beleforgatjuk a kókuszt és a tejszínt, majd egyenletesen megkenjük vele a barna masszát. Hosszabbik oldalánál fogva feltekerjük, becsomagoljuk, és 2-3 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Tálalás előtt a külsejét is megszórhatjuk kókuszreszelékkel, és éles késsel felszeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre