Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karcsúbb szeretnél lenni? Ezeket a számokat vésd az agyadba!

default user icon
MME
Ezeket a számokat érdemes megjegyezned, mert sokat segítenek az álomalak elérésében!
2

Maximum ennyi időt tölts a tévé előtt naponta. Többet ne, mert egy amerikai kutatás szerint minden pluszóra 23%-kal növeli a hízás esélyét! A tévézés miatt ugyanis kevesebbet mozgunk, de többet nassolunk.

90 napos fogyókúra >>>

7

Mindennap legalább ennyit aludj! Aki rendszeresen ennél kevesebbet pihen, az gyorsabban kezd el hízni. A szervezet alvás közben melatonint termel – ez a hormon felelős többek között a zsír lebontásáért is.

Lapos has egy hét alatt >>>

23

A tányér maximum 23 cm átmérőjű legyen! Elvégre minél nagyobb a tányér, annál több ételt pakolsz majd rá...

30

Naponta 30 g rost a minimum, amit el kell fogyasztanod. A rostban gazdag táplálékok, például a zöldségek, a gyümölcsök és a teljes kiőrlésű termékek hosszú ideig tartó teltségérzetet biztosítanak, és megakadályozzák a farkaséhséget. 30 g rost található például 2 db répában vagy 4 db almában.

Katalin hercegné diétája >>>

50

Heti fél kg, azaz 50 dkg fogyás nagyszerű eredmény, ráadásul így a jojóeffektustól sem kell tartanod. Aki lassú tempóban fogy, később nagyobb eséllyel tartja meg a súlyát.

Egyre hízol, ahogy idősödsz? Könnyen tehetsz ellene >>>

100

Minimum ennyi kalóriát érdemes elégetned naponta sportolással. Ennyi energiát nagyjából 30 percnyi tempós séta vagy 20 perc kerékpározás során használhatsz fel.

Diéták, fogyókúrák >>>

1200

Napi 1200 kalóriánál sose fogyassz kevesebbet, mert a tartós koplalás miatt a jojóeffektus mellett akár súlyos hiánybetegségek is jelentkezhetnek.

Ülőmunkát végzel? Rohansz egész nap? Diétatippek minden típusnak >>>

Egyhetes diétanaptár - minden, amit hétfőtől vasárnapig tenned kell >>>

Ezek is érdekelhetnek