Elkészítés: A cukrászkrémet a cukrászkrémnél leírtak szerint elkészítem, frissen tartó fóliával levedve hűlni hagyom.
A sütőt 180 fokra előmelegítem. A leveles tésztából 6 cm átmérőjű kiszúró formával 12 db körlapot szaggatok. 6 körlapból egy 5 cm átmérőjű formával újabb lapokat szúrok ki. A nagy körlapokat sütőpapírral borított tepsire fektetem, a peremüket tojásfehérjével megkenem.
Erre helyezem a hiányos közepű körszeleteket. Villával megszurkálom, tojásfehérjével megkenem. A 8 kis körlapot is tepsibe rakosgatom, ezek tetejét is megkenem tojásfehérjével, jégcukorral megszórom. A tepsit az előmelegített sütőbe tolom, kb. 15 perc alatt világosra sütöm. Rácson hagyom kihűlni.
A peremes korongokba cukrászkrémet kanalazok, a tetejükre helyezem a cukorral sült fényes kis kalapokat. Tálalás előtt legalább fél órára hűtőszekrénybe helyezem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre