Elkészítés: A bacont kevés olajon pirítsuk meg.
A csirkemellfilét sózzuk, majd borssal, szeletelt fokhagymával szórjuk meg, közepes lángon, kevés olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a kolbászkarikákat, és azzal együtt süssük kb. 5-7 percig. Ezután adjuk hozzá a hagymát, kevés barnacukrot, a kaliforniai paprikát, és dinszteljük 5-6 percig. Ekkor öntsünk hozzá az alaplevet. Ízesítsük sóval, cajun fűszerkeverékkel, oregánóval, kakukkfűvel.
Főzzük össze az ízeket, majd adjuk hozzá a rizst. Keverjük meg, majd közepes lángon főzzük. Addig hagyjuk a tűzön, amíg az étel felszívja a folyadékot, és a rizs teljesen megpuhul. A végén díszítésképpen keverjünk bele zöldhagymát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre