Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ilyen a tökéletes karácsonyi teríték Meghan Markle szerint

A hercegné egykori blogján szuper tanácsokat osztott meg az elegáns ünnepi terítékkel kapcsolatban. Ha te is - akárcsak Meghan - szereted az egyszerű, letisztult stílust, akkor ezzel a dekorral nem lőhetsz mellé. Ráadásul a legtöbb kiegészítő viszonylag olcsón és könnyedén elérhető!

Tudtad, hogy mielőtt Meghan Markle Harry herceg felesége lett, saját életmód blogot vezetett? Bár nem sokkal az esküvőjük előtt a The Tig néven futó oldal megszűnt, internetes archívumokban még most is megtalálható néhány kedvenc receptje, például a ropogós citromos csirkéje vagy a sütőtökös sajt fondüje. A napokban pedig előkerült egy 2015-ös bejegyzése, melyben a tökéletes ünnepi terítékhez ad szuper tippeket.

Meghan azt tanácsolja, figyelj az egyszerűségre és a letisztutságra, használj hófehér terítőt, futó terítőt és szalvétákat. Javasolja, hogy az étkezőasztalt aranyozott tányérokkal és szalvétagyűrűkkel, valamint elegáns evőeszközökkel varázsold különlegessé.

Ha pedig kisebb vázákba vagy üvegcsékbe fehér virágokat teszel, az szintén tökéletesen fog mutatni az asztalon.

Ezen felül pedig azt írja, szerezz be ezüstös kínáló tálcákat és tányérokat, akár lakberendezési üzletekből, akár bolhapiacról.

Bár elárulta, hogy sokszor túlzásba esik és túl sok ételt készít, azt tanácsolja, ha nincs kedved órákig a konyhában pepecselni, arra is van megoldás: kérd meg a rokonokat, barátokat, hogy hozzanak ők is finomságokat, vagy főzzétek meg együtt a karácsonyi vacsorát.

Idén viszont az ünnepi menü összeállításával már valószínűleg nem kell bajlódnia, hiszen a királyi család december 25-i ebédjén a menü évről évre ugyanaz, amit a legkíválóbb séfek készítenek el. 

EDD AZ, AMIT A HERCEGNÉ: FŐZD MEG MEGHAN MARKLE KEDVENCEIT - RECEPTEKKEL!>>> 

ENNYIT KÖLTÖTT A KIRÁLYI CSALÁD EGY ÉV ALATT ÉTELRE, ITALRA>>> 

5 FURA KARÁCSONYI SZOKÁS A BRIT KIRÁLYI CSALÁDBAN>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin