Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Holstein-szelet alaprecept

default user icon
A rántott hús német változata: Holstein-szelet

Hozzávalók

  • 4 nagyobb borjúszelet
  • só frissen őrölt bors
  • szerecsendió
  • olaj
  • 4 db tojás
  • szardellafilé
  • kapribogyó
  • Panír:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

Elkészítés

    1. A kissé kiklopfolt hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk egy kevés szerecsendióval, majd a szokásos módon panírozzuk.
    2. Egy nagy serpenyőben felforrósítuk olaj at, és a hússzeleteket mindkét oldalukon aranybarnára sütjük. Lecsepegtetjük róluk a felesleges olaj at.
    3. Egy másik serpenyőben megsütjük a tükörtojásokat, amelyek akkor jók, amikor a fehérje már szilárd, de a sárgája még kellemesen lágy és folyós.
    4. Tálaláskor mindegyik hússzeletre egy tükörtojást teszünk, majd a húsokra halmozzuk az apróra darabolt szardellafilét és kapribogyót. 

     A TÖKÉLETES RÁNTOTT HÚS 

    RÁNTOTT PALACSINTA SONKÁVAL TÖLTVE 

Megjegyzés

A recept a Mindmegette mellékletben jelent meg. A lapot keresd minden csütörtökön 13 megyei napilap mellékleteként!

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Holstein-szelet alaprecept recept?


Magazin