Elkészítés: Egy tálkában összekeverem a tojások sárgáját, a cukrot, a sót és a borsot habverővel (a sorrend fontos, nem felcserélhető). Hozzácsurgatom fokozatosan az olajat, de vigyázni kell, nehogy kicsapódjon, legyen krémes állagú! Ha ez is kész, hozzáadom a mustárt, a citromlét és a tejfölt. Ez lesz a hidegtál alapja. Ezután beleszórom a konzerv borsót, kukoricát, esetleg főtt tojást... A tetejére is tehetsz főtt tojásokat darabolva!
Tipp: Főzz keményre pár tojást. Ha kész vágd félbe, és a sárgáját tedd egy tálba. Keverd össze ízlés szerint mustárral, margarinnal, sóval és borssal. Keverd krémes állagúra és töltsd vissza a tojásokba, majd díszítsd vele a hideg táladat!
Hűtőben tárold!
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre