Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk egy pici sóval, a sárgáját a 6 kanál cukorral fehéredésig keverjük. Felváltva belekeverjük a lisztet és a tojáshabot, kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük a felét, a másik felébe belekeverünk 1 kanál kakóport, és nem teljesen keverjük össze, hogy *márványos* legyen, ezt is beleöntjük a tepsibe, és szokásos módon piskótát sütünk.
Elkészítjük a vaníliapudingot. Ha kész a piskóta, még a tepsiben ráöntjük a pudingot, megszórjuk a diós cukorral.
Kistányérra vagy fagyiskehelybe *galuskákat* szaggatunk a tepsiből, tejszínhabot nyomunk rá, és megöntözzük a csokiöntettel. Aki szereti, rumba áztatott mazsolát is szórhat bele.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre