Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gyümölcsös pudingtorta

default user icon
4.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 3x1csomag különbözõ színû pudingpor
  • 1 csomag gyümölcsaszpik
  • 3x fél liter tej
  • 3x 2 evõkanál cukor
  • különbözõ friss vagy aszalt gyümölcs, étcsokoládé, urvára vágott dió - mogyoró, kekesz vagy babapiskóta stb. ízlés szerint

Elkészítés

    Elkészítése:
    1. A pudingot külön - külön el kell készíteni a zacskón lévõ leírás szerint. Minden adagba belekeverünk (a fõzés után) valamilyen tölteléket (pl. elsõ adagba tört csokoládé, magozott meggy, a másodikba babapiskóta vagy maradék piskóta tészta, esetleg keksz, a harmadikba aszalt vagy friss gyümölcs), és rétegesen, egymás tetejére kell az üvegedénybe önteni. Az edényt elõtte hideg vízzel ki kell öblíteni, hogy a puding ne ragadjon a falához!
    2. Az így elõkészített desszertet hûtõbe tesszük.
    3. Míg hûl a puding, elkészítjük a zacskón lévõ leírás szerint a gyümölcszselét. Ezt kihûlés után (hideg de még folyós) a szintén hideg puding tetejére öntjük, miután azt sûrûn, gyümölcsökkel gazdagon megraktuk.
    Fogyasztás: kb. 2-3 óra múlva dermedés után, (de legjobb, ha egy éjszakára a hûtõben hagyjuk), tortaszerûen szeletelve vagy kockára vágva.

Megjegyzés

Renkívül egyszerû, gyors, kiadós és mutatós, nagyon finom édesség, melyet felnõttek és gyerekek egyaránt nagyon szeretnek.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin