Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyümölcsös pudingtorta

MME MME
4.3/5
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítése:
1. A pudingot külön - külön el kell készíteni a zacskón lévõ leírás szerint. Minden adagba belekeverünk (a fõzés után) valamilyen tölteléket (pl. elsõ adagba tört csokoládé, magozott meggy, a másodikba babapiskóta vagy maradék piskóta tészta, esetleg keksz, a harmadikba aszalt vagy friss gyümölcs), és rétegesen, egymás tetejére kell az üvegedénybe önteni. Az edényt elõtte hideg vízzel ki kell öblíteni, hogy a puding ne ragadjon a falához!
2. Az így elõkészített desszertet hûtõbe tesszük.
3. Míg hûl a puding, elkészítjük a zacskón lévõ leírás szerint a gyümölcszselét. Ezt kihûlés után (hideg de még folyós) a szintén hideg puding tetejére öntjük, miután azt sûrûn, gyümölcsökkel gazdagon megraktuk.
Fogyasztás: kb. 2-3 óra múlva dermedés után, (de legjobb, ha egy éjszakára a hûtõben hagyjuk), tortaszerûen szeletelve vagy kockára vágva.

Megjegyzés

Renkívül egyszerû, gyors, kiadós és mutatós, nagyon finom édesség, melyet felnõttek és gyerekek egyaránt nagyon szeretnek. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss