Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát apróra, a póréhagymát karikákra vágjuk. A medvehagymát felaprítjuk, a sajtot lereszeljük.
A vöröshagymát az olajon üvegesre pirítjuk, hozzákeverjük a fokhagymát, párat keverünk rajta, majd hozzátesszük a póréhagymát. Pár percig kevergetjük, majd hozzáöntjük a levest. Felforraljuk, beletesszük a medvehagymát, hozzáöntjük a bort. Pár percig forraljuk. Beleszórjuk a reszelt sajtot, kevergetjük, míg elolvad, megborsozzuk, sózzuk, és kész is.
Pirított zsemlekockával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre