Elkészítés: A gombákat megtisztítjuk, a kisebbeket félbe, négybe, a nagyobbakat szeletekre vágjuk. Az újhagymát is megtisztítjuk, felkarikázzuk.
A gombát és a hagyma fehér részét összekeverjük, sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük, és 4 egyenlő adagban dupla rétegű alufóliára pakoljuk, mindegyikre 1-1 adag vajat is teszünk. Csomaggá összefogjuk.
Grillrácsa fektetjük, és 10-15 percig pároljuk. Óvatosan nyissuk ki, vigyázva a kiszökő gőz miatt.
Az újhagyma zöld részével megszórva tálaljuk, sült húsokhoz köretként fogyaszthatjuk, de magában is nagyon finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre