Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gesztenyegolyó

Hozzávalók

  • 50 dkg darált háztartási keksz
  • 20 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 25 dkg gesztenye massza
  • 4 ek kávé
  • 0,3 dl rumaroma
  • 1,5 dl tej
  • A csokiréteghez:
  • 180 g étcsoki
  • 3 ek olaj

Elkészítés

    1. A darált kekszet, az olvasztott margarint, a cukrot, a gesztenyemasszát, a kávét és a rum aromát jól összekeverjük, majd lassan adagolva a tejet is hozzáöntjük és jól összegyúrjuk.
    2. A masszából a kezünkkel gesztenye nagyságú golyókat formázunk.
    3. A csokoládét a vízgőz felett megolvasztjuk, majd belekeverjük az olajat.
    4. A golyók közepébe fogvájót szúrunk, és annak segítségével háromnegyed részig belemártjuk a csokiba.
    5. Asztalra terített sütőpapírra tesszük a csokiba belemártogatott golyókat. Hűtőben tároljuk.

    MÉG TÖBB GESZTENYÉS FINOMSÁG >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin