Elkészítés: 6 tojásból, 6 evőkanál cukorból, 7 dkg lisztből, 1-1 tasak sütőporból és vaníliás cukorból, a 3 dkg kakaóból piskótát sütünk. 6 tojássárgából, 2 evőkanál lisztből, 15 dkg cukorból és 3 dl tejből sűrű pépet főzünk, vigyázva, hogy ne legyen csomós. Mikor teljesen kihűlt, hozzáadjuk a margarint vagy a vajat. Ezt a krémet rákenjük a piskóta tetejére. 6 tojásfehérjét 30 dkg cukorral gőz fölött kemény habbá verünk, majd a krém tetejére egyenletesen elkenjük. Csokoládéreszeléket szórunk rá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre