Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eladó Cher egykori álomotthona: olyan hatalmas a konyhája, hogy éttermet lehetne nyitni benne

default user icon
MME
A világhírű énekesnő eladásra kínálja exkluzív otthonát, mely harminc éve van a birtokában. A hatalmas ingatlan minden igényt kielégít, és az új lakónak a zajos szomszédoktól sem kell tartania, ugyanis egy olyan kis szigeten áll az épület, ahol a vízparton csupán harminc másik ház található.

Az Oscar-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjas világsztár, Cher idén ünnepelte 77. születésnapját, és habár az utóbbi években egy picit lassított a korábban diktált őrületes tempón, ez nem azt jelenti, hogy visszavonult volna. Új és nem várt lökést adott a karrierjének a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, melyben nemcsak szerepelt, de ezzel párhuzamosan kiadott egy olyan albumot is, melyen a rá jellemző stílusban és hangzásban dolgozta fel a legendás svéd együttes, az ABBA slágereit.

Cher az elmúlt hónapokban nem új dalokkal, hanem saját parfümjeivel rukkolt elő, illetve betört egy tőle nem várt piacra is: létrehozta ugyanis saját fagyimárkáját, mely a Cherlato nevet kapta. A címlapokra ezúttal nem új projektjei, hanem az eladóvá vált ingatlanja miatt került. Cher ugyanis árulja a La Gorce-szigeten álló mesés otthonát, melyet a kilencvenes években vásárolt és mindössze három évig, 1993 és 1996 között élt ott.

A La Gorce-sziget az Egyesült Államokban, Floridában, Miami Beach városában található és igazán exkluzív városrésznek számít, ugyanis nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy ott éljenek. Cher egykori otthona az egyike annak a harminc ingatlannak, mely a szigeten található, ahol egyébként éjjel-nappali őrszolgálat is működik, szóval garantált a biztonság – írja a Business Insider.

Közel 50 méteres privát partszakasz jár a házhoz

Cher egykori otthona habár már több mint harminc éve épült, olyan modern, hogy minden mai igényt kielégít. A felújított külső és belső, meg persze az exkluzív helyszín is az oka annak, hogy rendkívül borsos a kikiáltási ára. A La Gorce-szigeten álló ingatlanért ugyanis 42,5 millió amerikai dollárt, átszámítva közel 15 milliárd forintot kérnek.

Tágas előtér, rengeteg háló- és fürdőszoba

Az énekesnő egykori otthona remek ízlésről árulkodik, de olyan hatalmas, hogy több család is elférne benne. A házban hat hálószoba, kilenc fürdő, bár, nappali és szalon, valamint egy hatalmas belmagasságú, közel 6 méteres előcsarnok is helyet kapott, melyből két lépcső vezet az emeletre. A házból természetesen nem hiányozhat a konyha sem, melyben gigászi konyhasziget és konyhai berendezések garmadája segíti a benne tevékenykedők munkáját.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss