Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eladó Robert Redford háza - Ilyen csodás a konyhája!

default user icon
MME
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szeretné megszerezeni Robert Redford házat, ugyanakkor megéri, ha az ember nyugodt környezetet és letisztult otthont keres!

Akinek van felesleges 7.5 millió dollárja, az persze könnyű helyzetben van. Ennyiért dobta piacra otthonát Robert Redford. A házhoz egy hatalmas erdőrész, és szőlőbirtok is tartozik. A kicsit sem olcsó kecó Kaliforniában St. Helena közelében található. A kilátás pedig a Napa völgyre néz. 

"Ez egy nagyon elszigetelt, csendes birtok. Ugyanakkor autóval alig 5 perc alatt be lehet érni a városba" - nyilatkozta még 2004-ben Redford, akinek fontos volt, hogy otthonában érezze a természet közelségét. "Itt nincs szükség a természet hangjait utánzó készülékre, hogy könnyeben elaludjon az ember. Csicseregnek a madarak, susognak a fák. Idilli egy hely!" - mondta.  

A házban három hálószoba, négy fürdőszoba, edzőterem, konyha, étkező, két nappali és több kocsibeálló is tartozik. Kint hatalmas terasz, úszómedence és veteményeskert várja az új tulajdonost. A 82 éves világsztár és neje azért adja el a birtok, mert San Franciscoba szeretnének költözni, hogy közelebb legyenek a rokonokhoz. 

8 VILÁGSZTÁR ELÁRULTA, MI A KEDVENC ÉTELE

ÍGY LESZ TÖKÉLETES ALAKOD: 3 HOLLYWOODI SZTÁRDIÉTA - BEVÁLT RECEPTEKKEL!

Ezek is érdekelhetnek

Friss