Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Csirkemell tejszínes-sajtos raguval

Hozzávalók

  • Az elősütéshez:
  • 6 szelet csirkemell
  • bors
  • 1 dl étolaj
  • A feltéthez:
  • 30 dkg mexikói vegyes zöldség
  • 20 dkg vargánya gomba
  • 3 dkg vaj (+ a kenéshez)
  • bors
  • 2 dl főzőtejszín
  • 10 dkg tejszínes sajt (tömlős)
  • 1 ek liszt
  • A tetejére:
  • 15 dkg reszelt sajt

Elkészítés

    1. A csirkemellszeleteket kissé kiklopfoljuk, és megsózzuk, megborsozzuk. Eztuán étolajon mindkét felét hirtelen átsütjük, és papírtörlőre szedjük.
    2. A zöldségeket és a felaprított gombát a vajon megpároljuk, és fűszerezzük sóval és borssal. A tejszínt és a tömlős sajt ot a liszttel kikeverjük, a zöldségekre öntjük, összeforraljuk, majd langyosra hűtjük.
    3. Egy hőálló tálat kikenünk vajjal. Az elősütött húst lerakjuk az aljára, elosztjuk rajta a zöldséges ragut, és megszórjuk a reszelt sajt tal. 180 fokra melegített sütőben kb. 25 perc alatt szép pirosra sütjük. 

      A legjobb csirkés receptek egy helyen >>> 

      Töltött csirke >>> 

      Csirkeszárnyreceptek >>> 

      Csirkecombok >>> 

Megjegyzés

Vasárnapi finom, gyors ebédünk volt.

ditti56
Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetes

Hasonló Receptek

Magazin

Hirdetes
Hirdetes