Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágom, mindkét oldalát megkenem mustárral és lereszelt lilahagymával, majd megszórom a fűszerkeverékkel, állni hagyom. Forró olajon megsütöm a csirkemellet, melléteszem a felkarikázott zellerszárat, és együtt készre sütöm, de figyelek, hogy a zellerszár ropogós maradjon. Tejföllel beforralom, végül hozzáadom a lecsöpögtetett vörösbabot, és ezzel is forralok rajta egyet. A tetejét megszórom metélőhagymával és pár levél bazsalikommal.
A felkockázott krumplit félig megfőzöm, leszűröm, forró olajra dobom, megszórom petrezselyemmel, és készre sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre