A zacskós bulgurt folyóvízben átmossuk, majd kb. 8 percig főzzük. Utána kivesszük a forró vízből, levágjuk a tetejét, s beleöntjük a lábosba. Gyorsan hozzákeverjük a citrom reszelt héját, a kristálycukrot, s a tejjel jól összekeverjük. Rátesszük a lábosra a fedőt, s hagyjuk kb. 10 percig, hogy beszívja a bulgur a tejet. Utána elzárjuk alatta a gázt, s várjuk, hogy kihűljön.
Ha langyosra hűlt, akkor hozzákeverjük a tojássárgáját. A fehérjét 1 csipet sóval felverjük habbá, és azt is belekeverjük.
Az olajat felmelegítjük egy nagy serpenyőben, és hozzáöntjük ezt a masszát.
Igyekezzünk minél nagyobb serpenyőben sütni, mert annál hamarább elkészül. Kicsit hagyjuk, hogy megdermedjen, majd elkezdjük kevergetni egy lapos fakanállal. Arra ügyeljünk, hogy jól megsüljön-piruljon.
Melegen tányérokba szedjük, kívánság szerint porcukorral megszórjuk, és baracklekvárt teszünk rá.